Bornholms Hospital

Professionelt webkamera er opsat i samarbejde med Bornholms Hospital.

Kameraet er installeret på hospitalet og viser byggeriet af helikopter platformen.                    Live billede

Helikoptertransporter i 2010

Antallet af helikoptertransporter fra Bornholms Hospital til Sjælland nåede op på 186 transporter i hele 2010. Sammenlignet med 2009, hvor der var 125 transporter, er der tale om en stigning på 61 transporter. Den markante stigning startede i maj 2010, hvor Dansk Cardiologisk Selskab ændrede anbefalingerne for, hvornår hjertepatienter skal sendes akut til specialisterne på Rigshospitalet. Anbefalingerne blev revideret igen fra september, men i perioden på de fire måneder fra maj til september nåede antallet af transporter op på 87. Herefter faldt antallet til mere "normale forhold" med et gennemsnit på 12 transporter om måneden.


Hver 8. flyvning var en natteflyvning og skete i tidsrummet fra kl. 22 til 7, og onsdagen var i 2010 den ugedag med flest flyvninger både i dag og nattetimerne. Omkring hver femte flyvning skete i weekenden.


Patient ind

Normalt transporteres patienter fra Bornholm, men som noget helt nyt modtog Bornholms Hospital en patient med helikopter fra et baltisk skib i Østersøen. Hospitalet forventer, at antallet af transporter i 2011 bliver på omkring 150 transporter


Vejret 2 dage frem:

Vejret 3 til 9 dage frem:

Bornholms Hospital

Fremhævet link er aktive

ive billede


Stort billede

24 timers historik

Play 24 timer

Play 365 dage

Vejret

360° HD webkamera

360° HD Virtueltur

360° Gigapixel foto

Panorama Gigapixel

Airvideo

Airfoto


Ekstra kamera

Sponsor fra området: